preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Vukovar

 > Nastava  > matura
Državna matura

Obavijest maturantima - webinari

Autor: Sanja Sabo-Ris, 30. 1. 2013.

Udruga Samo jedan klik već treću godinu organizira ciklus webinara o državnoj maturi za maturante na portalu www.mojamatura.net u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Pozivamo vas da se pridružite prvom webinaru ovogodišnjeg ciklusa

webinara za maturante s temom

Državna matura 2012./2013.
u srijedu, 30. siječnja 2013. u 21:00

u organizaciji Udruge Samo jedan klik u suradnji s Nacionalnim centrom za vanjsko vrednovanje obrazovanja i CARNetom na portalu www.mojamatura.net pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Gosti webinara su dipl. ing. Igor Drvodelić, načelnik Središnjeg prijavnog ureda pri Agenciji za znanost i visoko obrazovanje i dipl. ing. Goran Sirovatka, ravnatelj NCVVO-a. Webinar će voditi prof. Sonja Lušić Radošević i prof. Arjana Blažić iz IX. gimnazije u Zagrebu, urednice portala za besplatne online pripreme državne mature Moja matura.

Pozivamo maturante da već sada postave svoja pitanja na stranici mojamatura.net/webinari . Za vrijeme trajanja webinara bit će također moguće postavljati pitanja izravno. Webinar će se održati na adresi:  https://acp.carnet.hr/maturahr/ gdje možete sudjelovati i postavljati pitanja kao gost. Upute

Osnovna namjena ovih webinara je omogućiti korištenje novih tehnologija za informiranje i kvalitetniju pripremu državne mature svim maturantima neovisno o tome u kojem se dijelu zemlje ili svijeta nalaze.

Uključivanjem u webinar i sudjelovanjem u predavanjima i raspravi, sudionici daju suglasnost za snimanje tijekom webinara. Sadržaj, stavovi i mišljenja koje sudionici webinara iznose na webinaru predstavljaju njihove osobne stavove i mišljenja i ne predstavljaju nužno stavove organizatora webinara. Organizatori webinara ne postavljaju sudionicima webinara nikakva ograničenja u izražavanju njihovih osobnih stavova i razmišljanja na webinaru osim onih koja su utvrđena zakonima Republike Hrvatske.
Tražilica


Napredno pretraživanje
Traži

 

 

 

 

 

 

« Siječanj 2019 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
Prikazani događaji

 

CMS za škole logo
Ekonomska škola Vukovar / Stjepana Filipovića 6, HR-32010 Vukovar / www.ss-ekonomska-vu.skole.hr / ured@ss-ekonomska-vu.skole.hr
preskoči na navigaciju